2007. május 8., kedd

Megvettem az elso jarmuvet..

Sziasztok!

Na az uj szallas nagyon tuti, sokkal jobban tetszik mint a regi. A szobak valamivel kisebbek, viszont az egesz sokkal igenyesebb. A nappali egyszeruen gyonyoru, kenyelmes fotel, kanape, kandallo, tv, es az egyik fal teljesen uvegbol van, egy elhuzhato uvegajton at lehet kimenni a telikertbe! Ez utobbi egy teljesen uveg falu helyseg, jo idoben itt lehet reggelizni, ebedelni stb. A haz ket szintes, alul van a nappali, a teli kert, a konyha egy haloszoba es az egyik furdoszoba meg az egyik wc, fent pedig van 3 haloszoba, egy masik furdoszoba es egy ujabb wc. A haz eleg jo allapotu es latszik, h frissen van tapetazva is. Balazzsal a legnagyobb haloszoba a mienk, keveset vagyunk otthon igy nincs gond az egyuttlakassal.
A lakotarsak eleg zarkozottal, az angol gyerek peldaul mindig keruli a tarsasagot, a kinai csaj pedig szinten a szobajaban szeret tartozkodni leginkabb. Igy olyan erzesem van, mint ha az egesz haz a mienk lenne..
A cimem jobb oldalon talalhato a complete profile menupontra kattintva, de azert egyszer ide is felteszem: 144 Kings Road, Old Trefford, Manchester, Post Code: M16 9WT. Ja es az angol mobil szamom: 07892 309517.
Egyebkent nem sokkal koltoztunk odebb, kb fel oraval van igy kozelebb a belvaros gyalog, mint a regi szallasrol. Az Old Trefford stadionhoz most meg kozelebb vagyunk, kb 12 perc gyalog. Valoszinuleg a szallas hosszabb tavon nem fog valtozni, mert eleg korrekt a foberlo es a szerzodesunkben is benne van, h fel evig nem valtozhatnak a kondiciok. Egyebkent ha valalkit erdekel havi 150 fontba kerul a szallas fejenkent a rezsivel es az adoval egyutt.
Tegnap itt munkaszuneti nap volt, majdnem minden zarva tartott. Igy hat volt idom megvenni az elso jarmuvemet Angliaban. Vettem egy Jaguart! Na jo ez csak vicc volt, egy hasznalt bicikli kerult a birtokomba. Ujsaghirdetes utjan szereztem es ket orat gyalogoltam a megbeszelt helyre, h nyelbe ussuk a bizniszt. Nem volt kedvem uj bringaert 60-70 fontot fizetni, igy felaron vasaroltam ezt a hsznaltat. Nem mondom, h ezt a bringat fogjak elsokent ellopni a bolt elol, de azert megteszi. Igy a tavolsagok kicsit csokkennek, en pedig mobilabb leszek.
A tegnapi 2 oras seta egyebkent kifejezetten hasznos volt, mert felfedeztem egy internet kavezot, ahol csak 1 fontba kerul egy ora es lehet hasznalni Skyp-ot. Tehat ingyen tudok telefonalni interneten at barkinek. Raadasul a hely otthoni ido szerint este 12-ig van nyitva, igy estenkent aki szeretne velem beszelni, egesz keso estig eler. A vipmail-es cimemre kuldjetek h mikor szeretnetek velem beszelni, legalabb ket napra elore, es lehetoleg esti idopontot. Vasarnap zarva az iroda, viszont szombaton is nyitva van este 12-ig. Otthoni idot irjatok mindig, majd en atszamolom.
Boka meg nem talalt munkat, igazabol ma kezdi el teljes intenzitassal a kereset. A taktikaja ugyanaz, mint az enyem volt: eloszor valami egyszeru munkat nez, h legyen jovedelme, aztan elkezdunk irodai munkakat keresgelni. Nem feltem, mert nagyon jol beszel angolul, ket heten belul tutira lesz valami munkaja.
Korulbelul ezek a legfrissebb hirek. Alakulnak a dolgok..
Feri