2008. március 31., hétfő

A múlt héten el is felejtettem megirni, h Anta és Norbi rögtön az első helyen ahol játrak kaptak munkát, igy múlt héten már el is kezdtek dolgozni. A manchesteri biróság épültében takaritanak minen nap negyed 5től negyed 7ig. Mi viccesen csak azt szoktuk mondani ha kérdezik, h a biróságon tisztogatnak, eltűntetik az emberiség mocskát. Értelemszerűen a csomagolóban is maradnak egyelőre, viszont azért is vállalták el ezt a munkát, mert egy-két hónap után ha jól dolgoznak kaphatnak heti 40 órás ilyen jellegű munkát is, ami pedig ugye pénzben már sokkal jobb lesz a mostani csomagolónál. Viszont a munkakeresést holnap folytatják, szóval az is lehet h pár hét múlva kapnak még jobb munkát, mondjuk olyat ahol a nyelvet is tudják gyakorolni.
Egyébként a múlt hét csendesentelt, hét elején kipihentem a szülinapi bulimat, utána meg fejest ugrottam a munkába. Viszont hétfő óta szabadságon vagyok, szedán pedig repülök haza 6 napra. Melcsivel megyünk egy hosszú hétvégére Miskolctapolcára, szuper lesz. Indulásig pedig még olyan programjaim vannak, mint elmenni edzeni, hatalmasakat aludni, jókat enni, interneten lógni stb. Szóval lehet irigykedni... :)
Ja Anta is blogirásba kezdett, az oldal tetején jobb oldalt van a link, egy kattintás és rögtön láthatjátok milyen az itteni élet az ő szemszögéből. Jó olvasgatást és képnézegetést!
Feri