2008. március 17., hétfő

Csendesen telt az elmúlt hét, igy nem sok a beszámolnivaló. Talán a legnagyobb változás az, h Barát abba hagyta a csomagolót, a Namcoban pedig elkezdett egy technikusi képzést. Igy több szabadideje lesz, remélem lassan majd újra elkezd járni edzeni ha már van bérlete hónapok óta. A Nacoban pedig más munkaköröket kap majd, ami talán nem lesz annyira unalmas és pár órával többet is tud majd dolgozni minden héten. Anta és Norbi is úgy néz ki elindul a munkakeresés útján, tegnap nagyon fogatkoztak h majd ma beadják egy csomó helyre az önéletrajzot. Miután úgy feküdtünk le jó későn, h még el sem kezdték irni az önéletrajzot, már lehetett boritékolni h a munkakeresésből ma még nem lesz semmi. Hát igy is lett. De legalább ma este segitettem nekik befejezni az önéletrajzok megirását, igy holnap minden adott már h útra keljenek szerencsét próbálni.
Csütörtökig úgy néz ki ez a hét is csendes lesz, utána viszont hangos húsvét hétvégénk lesz a házban az biztos. A születésnapomat szombaton ünnepeljük, igen 3 nap és elérem a 25öt. Ez itt Angliában akkora eseménynek számit h még Nyunyi is feljön majd Londonból az eseményre. Biztos ami biztos már péntek este meg fog érkezni, nehogy lemaradjon bármiről is. Egyébként ő a héten kezd el dolgozni jó másfél hónapos munkakeresgélést követően, igy ezt is meg kell ünnepelni.
Jövő heti bejelentkezésem már azután lesz h Antát megöntözzünk pár vödör vizzel húsvét alkalmából, igy addig is mindenkinek nagyon boldog húsvétot kivánok! Jövő héten pedig várhatóan rengeteg képpel jelentkezem.
Feri