2007. június 25., hétfő

Kicsit megijedtem

Mult heten kicsit megijedtem, mert a blog-ra telepitett szamlolo azt jelezte, h senki nem olvassa a blogot. Aztan gyanus lett, h erkeznek a kommentek, irjatok h olvassatok a fejlemenyeket, a szamalol megis 0-t mutat... Szoval kicsinaltatok a szamlalot!! Nem birta a terhelest tovabb..
Igertem, h a heten mar lehet h kepek is lesznek, persze nem volt annyi idom h vegyek egy fenykepezot, de holnap vagy holnap utan megveszem. Mar kozel a nap az elso fenykep felbukkanasahoz a Kodos Albionbol.
Boka ma kezdett az uj helyen, egesz heten treningezni fogjak, aztan kezdi is a munkat. Vegleges szerzodest kap(jeee!!), tehat ha vege a nemet projektnek kezdi az angol cegek megkereseset. Kicsit messzebb fog dolgozni mint en, metroval viszont odaer 10-15 perc alatt, szoval nem veszes.
Mult het szombaton egyebkent egyutt dolgoztunk a csomagolo uzemben, mert hivta az ugynokseg h johet o is. Most mar mondhatom, h szokasosan indult a muszak - semmittevessel, tobb mint egy orat vartunk a csomagolando magazinok megerkezesere, igy volt alkama egy kicsit megismerni a kollegakat, meg egy jot beszelgetni par emberrel. Vegre tudtam valakivel olyan nyelven beszelni, amit senki sem ert. Talan az elso magyar mondatok hangzottak el a csanok falai kozott. Talan...
Tetszett Bokanak a munka, mondta is, h szeretne jonni minden heten legalabb egy vagy ket estere hetvegente. Olyan mint egy nagyon light-os edzes, de nem kell erte fizetni, sot ok tejelnek 6 fontot orankent.
A penzrol eszembe jutott ket jo tortenet. Az egyik, h a pentek talat penzek tekinteteben messze csucsot dontott. Minden nap talalok tobb-kevesebb penzt a dodzsemkocsikban, a nyerogepeknel vagy csak siman a foldon. Penteken majdnem 10 font jott igy ossze a 7 oras munka alatt. Nem rossz borravalo, virult is a fejem.
A masik sztori meg erdekesebb. Nezem a fizetesi papirom, latom h majdnek ketszer annyit utaltak mint maskor szoktak. Eloszor csak megelegedessel nyugtaztam a tortenteket, aztan alaposabban megnezve a szamokat rajottem miert. Ezek az agysebeszek nem levontak az adomat meg a jarulekot a bruttombol, hanem hozzadtak es azt utaltak a szamlamra... Most reklamaljak? Inkabb nem, meg hulyenek neznek.... :)
A hetvegen megtanultam palacsintat sutni. Nagyon egyszeru, nagyon finom es nagyon jo poen a palacsinatdobalas. Csak az a baj, h a dupla szalto meg csak a Bokanak megy. Szoval bele kell huznom, nehogy lemaradjak. Lesz is ra alkalom, mert olyan hideg esos ido jott, amit otthon csak oktober vegen lehet tapasztalni. 10-15 fok, eros szel, szitalo eso, neha zaporral spekelve. Mi az h izzadas..? Talan errol ti most tobbet tudnatok meselni.
Mara ennyi fert fel a blogra, megigerem legkozelebb mar keppel jelentkezem!!
Feri