2007. április 23., hétfő

Indult a munka

Sziasztok!

Tul vagyok az elso munkatapasztalatokon! Ket napot dolgoztam mult heten, csutortokon es penteken. A munka rem egyszeru, az osszecsomagolt ujsagokat kell raklapra takni. Semmi porges, semmi felelosseg, semmi gondolkodas, semmi stressz. Persze volt olyan is, akinek ez a munka is kihivast jelentett. Az egyik szintesboru srac tobb ora alatt sem tudta megjegyezni, hogy ket sor egyenes, egy sor kereszt. A vegen mar azt hittem besirok...
A csarnokban kb 20-25-en dolgozunk, fele szinesboru, fele lengyel. Apropo lengyelek. Tobb egymastol fuggetlen forrasbol hallottam mar, hogy a tavalyi evben csak Manchesterbe 600 ezer lengyel jott. Hihetetlen. Hat ezert nehez munka talalni, legalabbis nehezebb, mint egy-ket evvel ezelott. Szoval a munka egyszeru, mindig kedden derul ki h lesz-e azon a heten munka es hogy 2 vagy 3 nap. Ahogy az egyik munkatars mondta, azert jo ez a munka, mert hetfon kedden szerdan tudsz munkat keresni, csutortokon es penteken pedig megkeresel annyt, hogy kifizesd a szallast es a kajat, teha hogy megelj. Szoval folyamatosan keresgelek tovabb, elobb utobb lesz valami komolyabb is.
Vasarnap nagy oromben volt reszem, vegre leesett az elso eso :). 3 hetet kellett ra varni es eleg kis vacak eso volt, de hat megis csak eso.
Fenykepeket meg egy darabig nem tudok felrakni, mert elromlott a fenykepezom meg otthon, indulas elotti heten. Az ELLA banknal osszegyujtott pontokert mar kineztem egy ujat, de nem tudom hogy innen a tavolbol el tudom-e intezni hogy megkapjam. Ha igen, akkor Boka egy het mulva mar hozza is, ha nem, akkor majd kitalalunk valami mast. Mondjuk rajzolok... :)
Egy keres: a kommentarokat nagyon szivesen olvasgatom, kerlek irjatok ala, mert nem tudom mindig pontosa, h kitol erkezik. Koszonom.
Most megyek, mert idopontom van a suli jobcenterebe, par perc mulva ott kell lennem.

Feri