2008. december 30., kedd

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony, nekünk Bokával nagyrészt a remek kajákról és a pihenésről szólt az idei ünnep. Kijutott a jóból bőven, ami az ételeket illeti: volt itt ananászos sajtos csirkemell, gombás tejfölös hús, sertéspörkölt vörösborban főzve, sült tarjaszelet, pácolt húsok olajon és hagymán megpirítva, tiramisu, palacsinta stb. Szóval bár csak ketten voltunk a házban, távol a családtól és a szerettektől, de azért nem kell minket sajnálni.
Sajnos mostanában itt is elég hidegek vannak - esténként fagy, és nappal sincs 2-3 foknál több - így hát ha csak nem muszáj nem megyek ki a házból. Inkább próbálok legalább 2 naponta németezni, de ha van idő, akkor minden nap egy keveset. Meg aztán az interneten letöltés nélkül megnézhető filmek is remek szórakozást jelentenek a hideg napokon.
Hamarosan ha minden igaz újra megtelik emberekkel a ház. Január 10 körül jön Melcsi, sikerült ugyanis kérnie 2 hónap fizetés nélküli szabadságot, így most 2 hónapot együtt leszünk :)
És várhatóan még előtte érkezik két magyar srác, Barátnak az ismerősei. Szóval 2 hét múlva már nagy valószínűség szerint újra 5en leszünk.
Holnapra mindekinek nagyon jó szilveszteri bulit! Mi csak valószínüleg 5en leszünk, Anta, Gabi és barátnője, Boka és én, így nagy buli nem várható :( Na sebaj, majd úgyis bepótoljuk ahogy ismerem magunkat...