2008. december 15., hétfő

Nagyon jól sikerült a névnapi bulim, mindenki el tudott jönni akit hívtam. Eredetileg egy beszélgetős kártyázós vasárnap délutánnak terveztük az összejövetelt, de rövid idő elteltével buli lett az egészből, ami persze nem volt baj. :) Egyébként a múlt hétvége végig a bulikról szólt, mivel szombat este volt céges karácsonyi party, ami itt Angliában minden cégnél nagy bulinak számít, nem szabad kihagyni. Egy kínai étteremben kezdődött a buli, melyen kb 12 ember vett részt - a szupermarket dolgozói, tehát egy kisebb körű buli volt csak, de annál jobb. A kaja nem volt igazán jó, a sör viszont igen. Főleg hogy az Aldi fizette. :) A vacsi után pedig egy közeli pubba mentünk bulizni, ahol megmutattam az angoloknak h mi az a dance. Nagyon jól szórakoztunk, sokat nevettünk és sok angol csapolt sört ittunk. De finom volt.. És rendelni sem kellett, mire az egyik kiürült, már nyújtották a következőt.
A házban is vannak változások, most úgy néz ki h januártól jön két új srác Magyarországról. Nagy szükség van új lakótársakra mivel egyébként nagyon drága lenne a szállás, már megfordult a fejünkben az is ha nem jön senki, h a jelenlegit egy kisebbre cseréljük. De végülis ugy néz ki h nem így lesz, hanem maradunk.
Hétvégén egyébként mennek haza sokan karácsonyra: Csé, Anta, Andris és Norbi. Viszik haza a magyar autókat, Antáét és Andrisét. Zsoltiék is jönnek majd valahogy hétfő körül, ők itt leteszik az autót és Liverpoolból mennek majd repülővel, mert így olcsó. De jó lesz majd megint újra látni őket.
Még karácsony előtt jelentkezem a fejleményekkel és remélhetőleg képekkel.
Üdv
Feri