2008. január 22., kedd

Van új laptopom

Tegnap sikerült végre megvenni a kinézett laptopot. Nem ment olyan simán, mivel az utolsó kiállitási darabot akarták ideadni, ami mint később kiderült nem működött. Már ki volt fizetve a cucc, kerték h egy fél óra múlva menjek vissza és addigra összeállitják, bedobozolják stb. Hát aztán mondták h egy másik boltba kéne átmenni és ott tudom dobozból átvenni a számla bemutatásával. Szóval nagy nehezen de azért sikerült beszerezni.. Jo kis gép, csak a Windows Vista miatt még nem igazán tudunk rajta mindent kezelni. Azért idővel csak megtanulom majd.
Egyébkent sok mást is vásároltunk ha már egyszer ott jártunk, vettünk Norbival cipőt, pulovert, nadrágot. Norbi megvette a fél boltot, mivel vasárnap megy haza és visz néhány ajándékot is. Szóval jó kis nap volt.
Anitának a gépe vasánap ment volna haza, viszont indulás előtt 10 perccel meggondolta magát és úgy döntött marad még egy kicsit. A jegy ugyan elveszett, viszont 20 fontért tudott foglalni jegyet az egy héttel késöbbi járatra, igy Norbival egy gépen mennek majd haza. Addig meg jön ő is csomagolni, mivel már másfél hete őt is sikerült beszervezni.