2008. január 28., hétfő

Anta és Norbi hazamentek

Kicsit elcsöndesedett a ház az elmúlt napokban, mivel vasárnap hazament Anta és Norbi két hétre. Igy most csak 3an maradtunk a házban, viszont Barát is megy haza szombaton 10 napra, szóval lassan ki is teszem a táblát h relaxációs központ, vagy hogy szoba kiadó.
Most egyébként van egy kisebb felfordulás nálunk, ugynis Boka két kolegája hirtelen kapott valami jó állást Németországban, igy átköltöznek oda, mi pedig elhozhattunk a régi lakásukbol minden mozdithatót. Igy most a ház tele van bedobozolt evőeszközkészletekkel, tányérokkal, poharakkal, kenyérsütővel, piritoval stb. Nem is volt még időm jobban átnézni őket. Hoztak pár bútort is, az mindig jól jön. Szóval van mit pakolászni, még jó h nagy a ház.
A laptopomon ugy néz ki lassan minden kezd működni, még ha nem is tökéletesen. Mindezt nagyrész Norbinak köszönhetem, egyedül biztos nem tudtam volna mindent beállitani. Szóval nagyon élvezem mert most még nagyon gyors. De ez a Vista elég vacak, kb 3 perc volt mire megtaláltam benne hol a World, ami pedig mindig ugyanott szokott lenni. Szóval feleslegesen bonyolitották a már jól bevált dolgokat is.
Buli mostanában nem igazán volt, néha Zoli és Andris átnéz egy pár pohár szájder erejéig, de semmi komoly. Szerintem legközelebb akkor lesz buli, amikor mindenki visszajön, és akkor majd lehet nyomatni a Scootertől a Back in the UK cimű számot. Addig meg pihi, amennyi csak belefér.
Na hát ezek a nagy történések, töltök fel pár képet, érdemes megnézni Anta milyen ügyesen szereli össze az Ikeá-s szekrényt, miközben Barát pörköltöt főz. Persze akár forditva is csinálhatták volna..
Feri