2007. december 17., hétfő

Ugy nez ki megvan a karacsony ajandekunk. Ugyanis ha minden igaz penteken jonnek bekotni a netet. Juhee!! Mondanom sem kell h mar mennyire varjuk. Remelem most frissitek blogot utoljara konyvtarbol.. Az unnepek alatt ugyis nagyreszt otthon leszunk mind, igy jo hogy lesz majd valami, amivel elfoglaljuk magunkat.
Ido kozben ide is megerkezett a tel, nincs mar az az enyhe oszi ido mostanaban, kell a kabat is meg a kapucni. Ho nincs, gyenge fagy viszont neha mar elofordult. Raadasul mostnaban a hazban is eleg huvos van, mert idokapcsolo uzemel hokapcsolo helyett, tehat fuggetlenul attol h kint milyen ido van, akkor kapcsol be, amikorra beallitjuk. Nem akarunk tol sok gazt fogyasztani, mert meg azt sem tudta senki sem megmondani, h mennyibe kerul egy kobmeter gaz. Interneten sincs fent, szamlat pedig 3 havonta kuldenek. Eddig a 6 het alatt mar elegettunk 600 kobmetert, ami szerintunk sok. Mar csak az a kerdes h csak sok, vagy egyben draga is ez a 600 kobmeter. Na elobb-utobb ez is kiderul. Mindenesetre Norbi legtelenitette tegnap a radiatorokat, mert mint kideriult azert volt font olyan hideg, mert csak a fele-harmada ment a futotesteknek.
Boka is megerkezett a vakaciorol. Magyarorszagon toltotte vegulis a szabadsagat, de poenbol megforult a fejeben h inkabb lemegy delre, mondjuk spanyolba, mert az ugyanannyiba kerul..
Jol erezte magat nagyon, de szerintem azt sem banja nagyon h vissza kellett jonni.
Buli, kirandulas, program nem volt az elmult idokben, a fene sem akar a meleg lakasbol kimozdulni. Inkabb dvd-zunk, vagy tv-zunk, vagy a telefonbetyar szovegeket hallgatjuk a laptoprol. De neha egy-egy napkozbeni alvas is becsuszik olykor-olykor mindenkinek, ha ugy jon ki a lepes.
Penteken jon Anita es majd csak jovore megy haza, itt toltiaz unnepeket. Ha Baratnak sikerul megbeszelnie a csomagoloban, akkor az is lehet h jon velunk csomagolni par muszakot. Na majd csinalok sok kepet...
Szoval keszuljon otthon mindenki, hetvegetol indul az msn, a skyp, a levelezes meg a tobbi. Nem lemaradni rola!
Feri