2007. december 24., hétfő

Boldog Karácsonyt, vagy ahogy errefelé mondják Merry Christmas!

A karácsonyi ajándékunk már pénteken megérkezett, ekkor aktiválták ugyanis a házban az internetet. Most már iszonyat kényelemben a ház bármely pontjáról tudunk netezni. Hihetetlenül gyors, 16 Megabit-es, szóval ha négyen használjuk egyszerre, akkor is nagyon gyors. A videokat például nem kell letölteni, hanem rákattintva rögtön elkezdi szaggatás nélkül játszani. Szóval sokat jártunk utána, vártunk rá jópár hetet, de végre megérkezett és szuperul működik.
Anita is megérkezett pont az internettel egy csomagban, pénteken. Így 5en azért nem érezzük egyedül magunkat így az ünnepek alatt sem. Egyébként úgy terveztük h itthon töltjük az ünnepeket és a gasztronómiai élvezeteknek hódolunk. Vettünk sok kiló húst, csirkecombot, karajt, bárányt stb., szóval a hűtő most tele van döglött állatok húsával. Vettünk több palack vörösbort is, mert a múlt héten kóstolónak készített forralt bor mindenkinek nagyon izlett. (Szóval a nagy kajálások után lehet h be is rugunk...)
Otthon mindenkinek nagyon boldog fehér karácsonyt kívánok. Itt sajnos a fehér karácsony több szempontból sem fog összejönni, egyrészt mivel elég sok füstös képű lakik a környéken, másrészt mert például ma délután 9 fok volt odakint. Úgy hallom otthon hidegebbek vannak...
Egyébként a karácsony elég rövidke lesz, mivel múlt hétvégén még dolgoztam és szerdán már megint megyek. Utóbbinak mondjuk örülök, mert dupla pénzt kapok az ünnepek miatt. A mai szünnap hamar elszaladt, mivel végre aludtam egy nagyot délig, majd mentem edzeni, szaunázni, uszni, jakuzzizni, majd megint uszni és végül még egy kicsit jakuzzizni. Szóval ha már ráértem, akkor egy fél délutánt el is töltöttem a sportközpontban. Barát természetesen nem tartott velem most sem, mint ahogy az elmúlt két hónapban sem jött már velem soha. Pedig van bérlete, érdemes lenne kihasználnia.
Holnap tehát nagy kajaparty, forraltbor (ha még marad holnapra), pihi, internet, aztán szerdától minden visszaáll a régi kerékvágásba egészen szilveszter estéjéig, amit valószínüleg szintén itthon töltünk Gabi barátomékkal együtt. Zsolti, Mesi és Zoli sajnos otthon tölti az ünnepeket, így nélkülük kell ünnepelnünk. Persze attól nem tartok egy cseppet sem h rosszul sikerülne, vagy h nem lesz buli és h szomjasak maradánk. De erről majd bővebben jövő héten.
És gyertek fel minél többen az MSN-re, mert valaki szinte mindig elérhető itt a házból!!
Üdv.:
Feri