2007. október 2., kedd

Tul a fel even

Eppen ma – oktober masodikan - van a fel eves evforduloja hogy kijottem Angliaba. Az ido hihetetlenul gyorsan elszaladt, mintha csak par hete ultem volna fel a gepre. Viszont ezalatt az ido alatt rengeteg minden tortent, nagyon sok uj dolgot kellett megismernem, megtanulnom, rengeteg szep elmenyben volt reszem, es nagyon sok fele emleket orzok. A nehezebb napokat gyorsabb elfelejteni, igy az osszkep emiatt is nagyon pozitiv. Eredetileg fel evre terveztem ezt a kis utat, viszont azt is mondtam, h ha jolerzem magam, akkor ez el is huzodhat. Hat el fog...
Annal is inkabb, mivel Barat pont tegnap irta ala a szerzodest a Namco Stationnal, mivel sikeresen megfelet a felvetelin. Ez ugyanaz a ceg ahol en is dolgozom, igy most mar ket kozos munkahelyunk is van, mivel a csomagolot termeszetesen o is megtartja egy kis jovedelem-kiegeszitesnek mellekallasban. Szoval nagy az orom, mivel itt remek lehetoseg van nyelvet gyakorolni, amire nekunk meg azert igen nagy szuksegunk van.
Egyebkent felvettek meg egy lett csajszit is, akit szinten en ajanlottam be, igy lassan nyithatnek egy munkakozvetito irodat is, mivel o volt a tizedik ember, akinek tobett vagy kevesebbet de tudtam segiteni munkat kapni. Es remelem ezzel meg nincs vege..
Az elmult het meroben maskent alakult szamomra mint az eddigiek. Szerda este ugyanis megerkeztek szuleim, es egeszen tegnap delutanig itt voltak. Jo volt oket majd fel ev utan ujra latni. Egy nagyon egyszeru kis hotelben sikerult nekik egy itteni viszonyokhoz kepest nagyon olcso kis szallast szerezni, tolunk nem olyan messze. Nem szeretnek most senkit sem azzal untatni h merre jartunk, miket lattunk, milyen fenykepeket csinaltunk, erre vannak az utazofilmek a teveben. Lenyeg h rengeteg helyen jartunk, sok szep dolgot megneztunk itt a kornyeken es mindennap sokkal jobban elfaradtam mint amikor dolgozom. Hiaba, az elmenyekert meg kell kuzdeni..
Matol pedig visszaall az elet a regebbi kerekvagasba: alvas 11ig, delutan munka, a szabadidoben pedig gyuras. Azaz elotte meg meg kell gyogyulnom, mivel Aputol sikerult elkapnom egy jo kis szivos magyar virust, ami tegnap meg egy kis lazzal is jart. De azert igyekszem magam ezen gyorsan tultenni, mert annak semmi ertelme ha beteg vagyok.
Bokanak idokozben letelt az egy honapos trening es betenitas, igy az eredeti menetrend szerint el kene kezdeni dolgoznia. Viszont a programok bonyolultsaga es osszetettsege miatt meg ujabb par het trening var ra. Megnyugtattak, h az sem keso ha csak 3 honap trening utan kezd el dolgozni, telefonokat fogadni. Akkor kezdhet amikor ugy erzi h felkeszult a problemak megoldasara. Nem kapkodjak el… Addig is elvezi a svedasztalos ebedeket es a magas fizetest. Csak az a problema, h minden nap 6kor kel es csak este 6 korul er haza. Tizkor pedig mar fekszik is, igy neha jopar napig nem is latjuk egymast es a kisebb osszejovetelekbol, iszogatasokbol, bulikbol is sokszor kimarad. Sajnos…
Nekem pedig lassan el kell kezdenem keszulni a szakmai nyelvvizsgara, mert ugye ez meg hianyzik a diplomamhoz. December elso heteben lesz a labor, januarban pedig a beszelgetos resz. Szoval en december elejen mindenkepp hazaugrom par napra, es ahogy a sracokkal beszeltuk valoszinuleg tobben is mennek egy kis latogatasra. Addig pedig meg nagyon sok zsuflot het var ram, ossze kell egyeztetni a munkahelyeket, az edzest, a tanulast, haztartasvezetest es a kozos programokat, bulikat, utazasokat. Ugyhogy munkara fel! Ja es meg a blogot is hetenete frissiteni... Pff.. Na mindegy, egy het mulva ugyanitt!
Feri