2007. október 16., kedd

Megvan mikor megyek haza

Na meg van veve a repulojegy decemberre. December 2-an este fogok erkezni es egeszen december 8-ig otthon leszek. Ez egy vasarnaptol szombatig tarto idoszak. A nyelvvizsga hetfo es pentek kozott lesz valamikor, a ferencnapi mulatsagot pedig pentek estere idozitem. En szoltam majd ket honappal elotte, szoval aki december hetediken – mikulas utan egy nappal – nem er ra a brigadbol, az keszulhet a harakirire. Az idopont fix, a helyszin meg nem, azt majd meg pontositjuk. Megjelenes alkalomhoz illo ruhaban.
A het masik emlitesre melto esemenye, h Norbi vett ket biciklit. Egyet maganak, egyet pedig a Gyongyinek, o harom het mulva erkezik majd. Terkepen megnezve egyszerunek tunt az út, de azert sikerult nem egyszer, nem ketszer eltevedni, mint mar oly sokszor Angliaban. Ezek az angolok teljesen hulyen tablaznak ki mindent, meg terkeppel a kezben is nehez azt az utat megtalalni amit szeretnenk. Arrol pedig nem is beszelve, h hihetetlen uthalozatuk van. Szoval a dupla savos korforgalmakkal mar nincs bajom, azt mar megszoktam, mert majdnem mindenhol az van. De a harom es negy savosokban neha meg most is elveszek es rossz helyen jovok ki. Szoval kalandos út volt, viszont mindenkepp megerte, mivel a ket egesz jo allapotu biciklit megkaptuk 60 fontert, mashol ennyiert egyet adnak csak. Es lattunk egy hatalmas, de tenyleg hatalmas viaduktot. Egy vasút megy at rajta, de minimum 20 meterrel a fold folott. Majd le is szeretnem fenykepezni egyszer, be van epitve ala par haz is, es a ketszer harom savos autopalya a híd egyik boltive alatt megy el, es ilyen boltivbol van vagy 10. Szoval nagy.
Barat a bowling clubban pont abban a teremben dolgozik, ahol en is unatkoztam par honapig. Hat o sem szakad meg a munkaban, szinte semmi dolga egesz nap. En erre a hetre is a recepciora lettem beosztva, ami azt jelenti h meg voltak elegedve a munkammal. Remelem amig ennel a cegnel maradok mar leginkabb csak ide leszek beosztva. Norbi szorgalmasan jar csomagolni es hamarosan elkezd majd egy angol tanfolyamot. Rengeteg tanfolyamot lehet talani, mindegyik ingyenes, viszont pont azon a heten indultak, amikor ok megerkeztek, tehat egy olyat kell most talalni, ahol van meg hely es lehet csatlakozni barmikor. Bokaval pedig nem tudom pontosan h mi van, bar egy szobaban lakunk mar eleg reg talalkoztunk. Legalabbis ugy, h mindkettonk ebren lett volna. Vasarnap mar fel is hivtam, h mi a helyzet, hogy mennek a dolgok, tortent-e valami nagy valozas az elmult napokban stb. Azt mondta minden rendben, meg mindig leginkabb csak gyakorol es tanula cegnel, majd azert megirom mikor kezd el tenylegesen dolgozni. Remelem meg iden…
Ma delutan vettunk egy uj laptopot Baratnak, holnap meg egy lightos buli kereteben megunnepeljuk a 25. szuletesnapjat. Es ha mar osszejovunk, akkor megunnepeljuk Raikkonnen 28. szuletesnapjat is, mivel egy napon szulettek a Barattal, ha valaki esetleg nem tudta volna. A maradek szabadidoben meg nezunk hazat, meg megyunk edzeni.
Keszult egy ket bolond kep hosszu hajjal, ha sikerul feltoltenem, akkor jo szorakozast hozza. Ha tovabbra is hibauzenetet ir csak ki, akkor legkozelebb csatolom oket.

Feri