2007. október 9., kedd

Szolid tortenesek

A mult het nagy resze arrol szolt h nem nagyon volt hangom, viszont hal istennek hetfo utan mar lazam sem volt. Muszaj volt gyorsan gyogyulni, mert vasanap estere szerveztunk egy ujabb kis bulit a magyar csapattal. Palacsintasutes, sorozgetes, zenehallgatas, sztori meseles stb. Eleg jol sikerult, a kepek ott keszultek.
Ettol a hettol ugy nez ki el tudunk kezdeni rendesen jarni edzeni, mert idaig inkabb csak maszatoltunk, valami majdnem mindig meghiusitotta az edzest. A heten elkezdunk kiado hazat nezni, ha talalunk megfelelo beosztasut, jo minosegben, es elfogadhato aron, jo helyen, akkor valoszinuleg joparan osszekoltoznenek. Nem lesz konnyu jot talani, mint mar emlitettem mi eleg jol kifogtuk a jelenlegit, de nezelodni kell.
Barat eleg sokat unatkozik a bowlingklubban, de hat mondtam h ez var ra ha itt akar dolgozni. En pedig ezen a heten mar csak a recepcion dolgozom, ami a legjobb hely a nyelvgyakorlasra. Amikor idekerultem a ceghez mar dolgoztam itt par napot, de aztan hamar rajottek h meg nem tudok annyira angolul, h ellassak minden feladatot. Most mar lenyegesen jobban megy itt a munka mint akkor, de azert most is vannak meg nehezsegek, foleg a bejovo telefonok kezelesevel kapcsolatban. Viszont nezzuk inkabb azt az oldalat a dolgoknak, h van mit megtanulni, begyakorolni. A telefont ugy is minden munkahelyen kell majd hasznalni, sok allashirdetesben kifejezetten ki is emelik ennek fontossagat.
Hat roviden ennyi, megvagyunk, mindenki dolgozik, ha meg epp nem akkor sok idot toltunk egyutt.
Udv.:
Feri