2007. augusztus 20., hétfő

Mult heten az egyik delutan megneztuk vegre a Dunham Park-ot. Mar hetek ota terveztuk, h elmegyunk oda, de valami mindig kozbejott: vagy az ido, vagy a szabadido vagy a faradtsag. Mult heten vegre osszejott minden. A park egyebkent Manchester deli hataranal talahato, Boka munkahelyetol nem messze. Ugy kaptuk az infot, h ez egy szabadon latogathato szarvaspark szarvaspark, ahol meg is lehet simogatni a joszagokat, sot etetni is lehet oket. Hat ebbol nem tudom mennyi igaz, tolunk mindenesetre ugy feltek, h alig tudtunk a kozelukbe ferkozni. Persze lehet h mar messzirol kiszimatoltak, h nincs nalunk semmi kaja es igy erdektelenek vagyunk.
A parkon belul egyebkent teljesen szabadon maszkalhattak ezek az allatok meg mi is. Gyorsan bejartuk meg sotetedes elott az egesz helyet, felfedezve minden uj dolgot. A szarvasok hazanal nem tudtuk h mi var rank, ezert Bokat kuldtem elore, biztos ami biztos. O egy jo nagy bunkos bottal kozelitette meg a rejtelyes helyet, de vegul - az allatok nagy szerencsejere - nem talatunk bent senkit. Az egesz parkot keresztulszelte egy jo szeles makadamut, amit nekem vegulis sikerult nagy nehezen allo helyzetbol atugranom. Errol keszult is egy sorozatkep.
Meg keszult egy-ket kep a parkban talahato tavakrol es annak elovilagarol. Nagyon szep hely, barki jon Manchesterbe meglatogatni el fogom vinni erre a helyre. Persze ha nem ellenkezik kezzel labbal..
Hazafele meg lefenykepeztem egy regi nagy templomot valamint ket ut menti parkot. Hihetetlentul szepek, en azt nem ertem, h otthon mar fele ilyen jo helyekert is penzeket szednek, itt meg ezek csak egy egyszeru parknak minosulnek. Remelem a kepek visszaadnak valamennyit a latvanybol.
Az utolso ket kepen a beteg Boka lathato. Elkapott valami kis betegseget, melyet valoszinuleg meg a Jeno hozott be egy hettel ezelott a hazba. En mar tuvagyok rajta, szoval nem kell felteni. Mindenesetre erdekes latvanyt jelentett Boka otthon Borkabatban a szejjelfutott forro hazban. De hat valahogy azert meg kell gyogyulni.
Az viszont egy fantasztikus hir, h Bokat felvettek a Shel-hez, ket het mulva tud kezdeni. A reszleteket meg en sem tudom, ma reggel kapta a telefont. Jelenleg nagy alberletnezesben vagyunk, hiszen Barat es Norbi ket het mulva erkezik.
Feri