2007. szeptember 18., kedd

Porgos kis het van magunk mogott es persze fele annyi dolgot sem sikerult elintezni, mint amit terveztunk. Mindenfele ugyintezes itt roppant bonyolult, korulmenyes, idoigenyes es rengeteg papir kell hozza. Ma peldaul amikor beiratkoztunk a konditerembe 4 lapot kellett kitoltenunk, meg kellett adni a bankszamlaszamunkat, mert onnan vonjak majd a masodik honaptol a havi dijat. Ezen tul holnap reszt kell vennunk egy negyedoras kotelezo tajekoztaton, h hogyan kell hasznalni a gepeket es meg kell vinnem egy munkaltatoi igazolast is nekem, h megkapjam a Trefford Centerben dolgozoknak jaro kedvezmenyt. Es ez csak egy sima kondiberlet..
Az internetet egy hete intezzuk es nem tudom mikorra lesz meg. Lehet, h erre a szallasra nem is tudjuk elintezni. Baratek mar legalabb 3szor voltak a bankban szamlanyitas celjabol. Talan jovo hetre a kartyajuk is meglesz mar. Szoval neha idegesito a sok adminisztracio.
Mult heten igy nem is mentunk semerre csak a papirok utan jarkaltunk. A jo hir, h Baratek ugy nez ki oszlopos tagjai lettek a csomagolouzemnek, majd minden muszakra tudnak menni. Raadasul beajanlottam meg egy magyar part is, igy ezen a heten mar 5 magyar fog dolgozni az uzemben. Lassan tobben leszunk mint a lengyelek...
Bokanak pedig vegert a ket hetes trening, most indul a ket hetes gyakorlat, igy meg egy darabig biztosan nem kell megszakadnia.
Sok mas erdekesseget most nem tudok irni, viszont a heten lesz ket szabadnapom is, az egyiken ha minden jol jon ossze atugrunk Liverpool-ba, megnezzuk a tengert, a Beatles muzeumot es Liverpool legszebb helyeit.
Jovo heten remelem egy paranyival tobb hirrel jelentkezem, lesznek ujra kepek, sztorik, esemenyek.
Feri