2009. április 22., szerda

Most először frissítek a kertünkből blogot. Olyan jó idő van már vagy egy hete megint, h nem lehet neki ellenállni. Itt ülök a hondának az ülésében a tűző napon, ölemben a laptoppal. Egész hétre 20 fok körüli időt mondtak és napsütést, ami itt már igazi nyár. Persze a napon ennél is melegebb van,ezért jó is h kicsit jár a levegő. Örülök h pont ezen a héten alig kell menni dolgozni, ugyanis péntektől hétfőig szabin leszek, Melcsi jön egy hosszú hétvégére meglátogatni. Az előrejelzés szerint kitart a jó idő, így majd biztos megyünk kicsit kirándulni valamerre.
Most először lesz h Melcsi gépe a Notthingham melletti East Midlands Ariport-ra jön. Ez innen 130 km, viszont ide jár a Ryanair (ugye Liverpoolba már nem jön április óta) és annyival olcsóbb mint a Jet2 h még így is megéri. Szerintem péntek délután mielőtt a reptérre megyek beiktatok egy Notthingham-i városnézést mindenképp, meg még szétnézek neten h érdemes-e vmit megnézni. Arra még úgy sem jártam, csak átutazóban.
Sajnos ma megyek dolgozni az Aldi-ba 2től zárásig, így nem tudok menni a többiekkel a nagy manchesteri autóárverésre. Minden 7en van szerdán és szombaton, a pizzériából Gabi barátom volt már többször, engem is érdekelne h miket lehet kapni. Mindenesetre mondott egy-két még angliai viszonylatban is meghökkentő vételt, például egy 2004es Fiat Puncto 750 fontért talált gazdára, egy 1996os kereklámpás Meci meg 650ért. Persze mielőtt elkezd az ember licitálni érdemes előbb odamenni és alaposan szemügyre venni az autókat. Na most ebből a buliból sajnos ma kimaradok, de majd legközelebb mindenképp elnézek ha lesz időm.
Majd írok jövő héten h merre jártunk Melcsivel.
Feri