2009. április 28., kedd

Melcsi itt járt nálam múlt hétvégén, így természetesen nagyon jól telt el ez a pár nap. Túl sok felé nem voltunk, talán csak a Didsbury Parkot érdemes megemlíteni ezek közül. Kicsit lentebb töltöttem fel néhány képet erről a gyönyörű domboldalba épített parkból. Szombat este pedig Melcsivel együtt hortuk ki a pizzákat, mivel ez egy kötelező munkanap volt a pizzériában és így nem tudtam lemondani. Élvezetes volt így a munka mindkettőnknek, ráadásul akkor is nagyon szép időt fogtunk ki, így olyan szinekben, olyan kertekben, fákban és virágokban gyönyörködhettünk, melyeket máshol csak arborétumokban és nemzeti parkokban lehet látni. Gyönyörű rész az biztos. Sajons a 3 rövidke nap gyorsan elszaladt, de legalább nagyon jól telt.
Melcsivel együtt Laci is ment haza, mivel jelenleg itt esélytelen normálisabb munkát találni. Tegnap este másik jó lakótársunk Bandi is úgy döntött h pár hónapra hazamegy, fehagy a kereséssel, mivel jelenleg nem sok esély van kis pár napos minimálbéres ügynökségi melókon kívül bármit is kifogni. Nagyon nagy a pangás, és azt mondják ez év végéig el fog tartani. így nekünk pedig néznünk kell valami olcsó szobát ahova elköltözhetünk hamarosan, mivel 3-an nem éri meg ekkora házat fenntartani.
Egy hét múlva többet fogunk tudni, addig pedig keresgélünk.
Ja még a lenti képekhez annyit, h Boka mostanában sokat süt főz, itt éppen szilvásgombócot próbált meg csinálni, sajnos nem sok sikerrel. Mindenesetre itt a képeken - mint ahogy a nagy lelkesedés is mutatja - még nem sejtettük, h főzés után megy az egész a kukába.
A legalsó kép pedig egy érdekesség, félbevágott paprika közelről :)