2009. március 24., kedd

A fogorvost nem sikerült 60 fontból megúszni, 86ot hagytam ott a tömésért. Ez egy vagyon, de legalább most már kész és nem kell heteket halogatnom. Amúgy dolgozgatok, szinte minden napra jut több kevesebb munka, persze a pizzafutárkodást inkább nevezném hobbynak mint munkának. Élvezem.
Az elmúlt héten töltöttem be a 26ot, nagyon köszönöm mindenkinek a sok szép köszöntőt. Buli most nem volt, valahogy most nem volt bulis hangulatom, de ahogy láttam nagyon a többieknek sem. Majd legközelebb..
Pénteken megy haza Laci a házból, még nem tudja h visszajön-e, körbenéz otthon is, hátha valamivel több sikerrel jár mint itt. Ugyanezen a napon jön ki Tamáskának egy ismerőse és egy másik ismerőse is - aki 2 hete érkezett Manchesterbe - jelezte h nagyon tetszik a ház, szeretne ő is itt lakni. Na szóval ő meg vasárnap fog költözni ha minden igaz. így újra 5en lennénk, persze kérdés h meddig, mivel a két új srácnak még nincs munkája. Mindenesetre úgy döntöttünk h a nappaliból is lakószoba lesz és így akkor mindenkinek van saját szobája. Remélem tudok majd azért még egy kicsit alkudni a bérleti díjból és akkor tényleg újra olcsón lakhatunk.
Mostanában nagyon szép idők voltak, sokat sütött a nap és nem is volt hideg. Egészen tegnapig, most visszaált a rend, felhők és erős szél. :( Mondjuk tavasszal itt sokat szokott sütni a nap és keveset szokott esni az eső, így reménykedem h visszatér a szép idő hamarosan.
A nyári nyaralásokat is sikerült az elmúlt pár napban véglegesíteni. Június 24től 30ig szüleimmel és Melcsivel Skóciát fogjuk felfedezni, majd 1 hónappal később Július 30tól augusztus 6ig Korfun fogunk egy hetet eltölteni Melcsivel, Bokával valamint Melcsi barátaival és barátnőivel. Szóval úgy néz ki h idén is kijut a jóból, nagyon várom már mindkettőt. Addig pedig szépen dolgozgatok, jókat eszem és nagyokat alszom.
Ferkó