2009. március 15., vasárnap

Eddig tartott Melcsinek a fizetésnélküli szabadsága, sajnos pénteken elrepült haza. Nagyon jó volt együtt, hazafele jövet kicsit mindig úgy éreztem magam, mint ha nem egy albérletbe, hanem haza érkeznék meg. Persze a szobát is rendesen belaktuk, asszem nem kell mondanom mennyire szeretnek a nők minden üres felületre valamit letenni és ottfelejteni. De ez így jó, Boka szavaival élve "legalább látszik h van egy kis élet a szobában". Melcsi rengeteget fejlődött angolból, minden nap járt a 2 órás tanfolyamra, majd utána amikor csak tehette ment a külföldi csoporttársaival vásárolni, nézelődni, beülni egy italra stb. hiszen azzal is végig a nyelvet gyakorolja. Persze este meg msn-en tartotta velük a kapcsolatot, amivel a helyesírást tudta gyakorolni. Összeségében nagyon jól beilleszkedett és feltalálta magát. Abban maradtunk h szeptembertől ő is jön ki dolgozni és egy kis pénzt összespórolni.
Hosszú hónapok után 1 hete újra van mellékállásom. A közeli pizzériában - ahol dolgozik egy magyar menedzser - tudtam elkezdeni pizzafutárkodni rugalmas munkaidőben. Elvileg úgy állapodtunk meg h amikor szabad vagyok, arra a napokra oszthatnak majd be műszakra. Ez ideális lenne, mert az Aldit nem érintené, az üresjáratokat viszont feltöltené. Igaz h csak minimálbért fizet, viszont elég jól térítik a benzinköltséget meg a kocsikopást és azért borravaló is akad. A munka egyébként nagyon egyszerű, egy 3 mérföldes körzetben kell kivinni a megrendeléseket saját kocsival, persze ez azt jelenti h zene egész nap ezerrel!! A környéket már így 1 hét után is vágom, szóval inkább kis kocsikázás az egész mint sem munka. A kitűzött célom az ölembe hullott lehetőséggel az, h lehetőleg minden költségemet fedezzem majd belőle, az aldis fizetést meg félretehessem. Egyébként kellett már ez a munka mint egy falat kenyér, mivel az aldiban változatlanul csak átlag heti 30 órát dolgozom, ami elég soványka. Eddig persze nagyon örültem neki, mert így végig Melcsivel lehettem, de pont jókor jött a lehetőség.
Két napja jöttem rá h van egy lukas fogam. Még nem fáj, de idővel majd fog, szóval jó lenne előtte még megcsináltatni. Ami itt elég nehézkes, a legtöbb helyen sorbanállás megy és egyetlen tömés is minimum 60 font!! Ájjj Még leírni is sok, nem hogy kifizetni. Tudja valaki hogy kell házilag fogat tömni?? :))