2008. október 8., szerda

Mivel kimaradt egy hét, ezért most van miről beszámolni. A héten befutott a 10.000-dik kattintás is a blogra, 14 hónap alatt nem rossz. Ami viszont sokkal fontosabb h Boka ma délelőtt küldött egy sms-t h sikeres volt a múlt heti interjúja, van új munkahelye és marad Manchesterben. Lesz is este egy kis ünneplés. Részleteket még nem tudok, csak annyit h ha jól emlékszem ez is ilyen telefonálós meló lesz, de részleteket majd jövő héten.
Na és akkor menjünk időrendben. Csé húga érkezett először hozzánk, szerdán. Kicsit kijött szétnézni és vásárolgatni. Majd pénteken megérkezett Melcsi is, már nagyon vártam mivel 2 hónapja nem láttuk egymást. Viszont nem egyedül jött, hanem az utolsó pillanatban csatlakozott hozzá Gyöngyi is, ugyanis csütrötök este felhívott h meg szeretné lepni Norbit és ezért foglaljak neki egy jegyet a másnapi gépre. Szóval Norbi csak nézett amikor látta h nem csak a Melcsivel jöttem, hanem a felesége is velünk van. A hétvége nagyrész pihenéssel, vásárlással, főzéssel, filmnézéssel és bulival telt, nagyon jól éreztem magam, mint ahogy Melcsi is és közben nagyon jól fel is töltődtünk. Viszont a hétvége sajnos nem mindenkinek alakult ennyire szépen, ugyanis szombat este míg mi otthon buliztunk, Andris összetörte Norbi autóját. Egy céges vacsorára voltak hivatalosak, melyről hazafele Andris vezette Norbi Hondáját, mivel Norbi előtte fogyasztott alkoholt így nem vezethetett. 200 méterre a házunktól történt minden, elég gyorsan mentek és mivel erősen esett az úton megállt a víz jó 30-40 méter hosszan. Ezen az autójuk irányíthatatlanná vált és felgyűrték az út menti vaskerítést. Szerencsére egy karcolás nélkül száltak ki mind a ketten, viszont az autó az a motort leszámítva kuka. Persze a rendőrök hamarabb a helyszínen voltak mint mi a házból. Nem volt semmi gond, ellenőrizték a papírokat utána meg hívtak nekünk egy autómentőt, mivel az autó egyik kereke kitört, másik kettőn meg a felni tört el. Tegnap látta egy szakértő, ő mondta h elcsavarodott a kaszni, így gyakorlatilag az autót nem lehet megjavítani. Talán a motor eladható vagy átszereltethető egy másik Hondába.
Tegnap nekem is el kellett vinnem a kocsimat szerízbe, mivel csúnya hangok kezdtek el jönni a motortérből pár nappal ezelőtt. A vízpumpa volt a ludas, azt kellett kicserélni valamint a mellett lévő szíjat. Nem volt olcsó, 170 fonttal vékonyabb lett ma a pénztárcám, amikor elhoztam az autót és még viszem vissza szombaton, ugyanis a kipufogó is lyukas már egy ideje, az viszont ki fog jönni 30 fontból.
Hétfőn Melcsi Csével és hugával ment haza Magyarországra. Csé úgy döntött több héttel ezelőtt, h végleg hazamegy, viszont mivel mindkét munkahelyén kapott 2-2 hét szabit, így az is lehet h még visszajön, még nem döntött véglegesen. Viszont Anta már visszaköltözött a házba, Csé helyére a Joci szobájába. Szóval ha Csé visszajönne még pár hónapra, akkor lehet h be kell majd áldoznunk a nappalit is h elférjünk. Na mindegy, ha kell megoldjuk, nem lesz gond.
Jelentkezem egy hét múlva.
Feri