2007. november 6., kedd

Uj haz, uj eletszinvonal!!

Udvozlok ujra mindenkit! A mult hetunk kifejezetten esemenydusra sikeredett, igy nem is volt konnyu a tobb mint 200 kepbol kivalasztani azt a parat, amit a blogon keresztul veletek is meg tudok osztani. Menjunk szep sorjaban az esemenyekkel. Kedden mint emlitettem mult heten, mindenkinek szabadnapja volt. Tipikus angol modjara toltottuk el az egesz napot. Rengeteget vasaroltunk, vagy ahogy itt mondjak shoppingoltunk. Norbi es en csak par ruhadarabbal gazdagodtunk, Barat viszont megvette a fel boltot. Míg o a ruhakat nezegette es probalgatta, mi a hulyebbnel hulyebb ruhakkal viccelodtunk. Delutan ebedeltunk egy jot, termeszetesen gyorskajaldaban, utana pedig betertunk a jatekterembe egy ingyen bowlingra. Utobbi mindenkinek nagyon tetszett, hamarosan meg kene ismetelni. Mint az angolok…
Szerdan a csomagoloban pihentuk ki az elozo napi faradalmakat. Volt is mit, mert en sokkal jobban elfaradtam a vasarolgatasban mint munka kozben szoktam. Es valoszinuleg az esti szajderparty is csak lenditett ezen. Szoval a szerdai nap immar szokasosan egy nagyon laza nap volt a csomagoloban, boven jutott ido a fenykepezesre is.
A hetvege pedig a koltozesrol es Gyongyi erkezeserol szolt. Az uj haziko neki is nagyon tetszik, de hogy legyen mihez viszonyitani, egy estet a regi helyen kellett aludni eloszor. Vasarnap este tartottunk egy lakasavato bulit jopar magyar reszvetelevel. A legtobb arc mar ismeros lesz annak aki rendszeresen koveti a torteneseket. Egesz jo kis buli kerekedett, meg ugy is hogy a munkahelyi beosztasom miatt en csak fel 10tol tudtam erositeni a csapatot. Egy ket kepet lentebb csatolok a bulirol es a hazrol.
Gyongyi szerdan kezd a csomagoloban, es mult heten is felvettek meg egy magyart, aki egeszen veletlenul talalt ra a blogra es igy ertesult a lehetosegrol, hogy lehet jonni csomagolni. Mivel a mult hetvegen is elment haza illetve szabadsagra par lengyel, igy egy-egy jobb muszakban mar meglesz a stabil magyar tobbseg. Nem is csoda, mert ha jol szamolom mar 10en vagyunk. Az egesznek mar sokkal inkabb klub hangulata van es nem munkahely hangulata.
Holnap mindenkinek szabadnap, irany a bolt, fel kell meg egy kicsit szerelni a hazat, es az internetet is minel hamarabb be kell kottetni. Es onnantol kezdve nem akadaly MSN-ezni vagy Skypolni, tehat online olcson kommunkikalni. Velunk diohelyban ez a helyzet, hallom otthon meg megy a harc a helyekert. Aki esetleg nem hallott rola annak irom, h Barat kihozatja a kocsijat es fizeti a teljes utnak a koltseget idefele. Itt a szallas termeszetesen ingyenes, igy csak egy kis koltopenz kell meg egy olcso repjegy haza es rogton meg lehet jarni Angliat fillerekbol. Nem is csoda h ha jol tudom 8 jelentkezo van a 4 helyre.. Szoval ket het mulva ujabb magyar csapat erkezik, jaj de jo is lesz, mar most varom!!

Feri