2009. január 28., szerda

A múlt héten 3 napot Londonban töltöttünk, ahogy azt előzetesen terveztük. Nagyon hideg volt végig, de legalább az esőt és a sok túristát megúsztuk. Nyunyinál volt a szállásunk, viszont sajnos ő olyan sokat dolgozott h nem tudott velünk jönni semerre, így ketten fedeztük fel újra a már ismerős helyeket. Nagyon jól éreztük magunkat, ahogy ezt a lenti képek is igazolják. Hazafele még egy napra beugrottunk Rugby-be Gabiékhoz - tudjátok, ahova a kocsim most be van jelentve. Velük sokat pókereztünk és beszaladtunk egy kicsit Birningham-be is, leginkább szétnézni a bevásárlóközpontokban, mivel látnivaló itt nem sok volt.
A munkát amire pályáztam sajnos nem én kaptam meg, gondolom a 8-10 behívott interjúzóból az kapta, aki angol és nincs mellette másik munkája. Nagyon nehéz most egyébként itt munkát kapni, egyrészt azért, mert január van, másrészt meg a recesszió miatt. Annak a srácnak aki írországból jött át, itt sem sikerült 2 hét alatt semilyen munkát sem kapnia így haza is ment, az uj lakó pedig szintén hasonlókkal szembesül. Ahol még van is munka, ott esetenként többszáz ember áll sorba érte.
Az Aldiban továbbra is a heti 25-30 óra a divat, de biztos ami biztos tegnap felvettek még egy új embert az üzletünkbe.. így viszont sok időm jut Melcsire, aki a Londoni utat leszámítva rendszeresen jár angolra és itthon is sokat gyakorol. Persze így most sok idő jut főzésre is meg pihenésre, ami nagyon kellemes.
Most még 8 nap csend, utána jön húgom Évi a barátjával Zénóval 6 napra, majd másnap meg Melcsi barátnői 4 napra.