2008. augusztus 13., szerda

Vissza a munkába

A nyaralások után újra indult a munka és elkezdődött a munkakeresés is. Valamilyen irodai munkát szeretnék lehetőleg itt a közelben és viszonylag jó fizetéssel. Nem lesz könnyű, mert nincs igazán ismerősöm aki tudna segíteni vagy be tudna ajánlani valahova, nincs angol tapasztalatom sem ilyen téren, és angol papírom sem a munkákhoz, amiket legtöbbször kérni szoktak. Szóval valószínüleg egy hosszabb folyamatról lesz szó, mire találok megfelelő munkát, amire érdemes váltani. A hátammal egyelőre az utóbbi időben nincs baj, néha kicsit érzem ugyan, de kimélem amennyire csak lehet. Ma már újra lementem edzeni, és bár csak egy laza átmozgatást csináltam, jól éreztem magam. Remélem a későbbiekben sem lesz több gond a hátammal, mindenesetre vigyázok rá amennyire tudok.
Norbi családja jön pénteken, pont akkor amikor Boka megy nyaralni haza egy hétre. Szóval rövid ideig most 7en leszünk a házban, aztán ha Norbinak összegyűlik egy kis pénze, akkor kivesznek majd maguknak egy lakást, a megüresedett helyükre pedig majd vissza tud költözni Anta. Legalább is ez a hosszabb távú terv.
Csének keddtől van egy mellékállása a csomi mellett, a Kellog's-ban fog irodákat takarítani - ami itt van gyalog 5 percre - napi 3 órában. Jó kis jövedelemkiegészítés, hála Antának, ő ajánlotta be Csét.
Végezetül 3 kép, mely azt bizonyítja h az esős idő is lehetszép.
Üdv.:
Feri