2008. június 17., kedd

Több jelentős változás történt a napokban. Egyrészt megérkezett Csabi és rögtön csütörtökön már kezd is a csomagolóban. A nappaliban fog lakni ideiglenesen egy hónapig, aztán a többit majd még meglátjuk. Másrészt Anta kapott új munkát. A Kellogs épültében fog irodákat takarítani, rendberakni, gyalog 5 percre innen. Nagy az öröm, nem kell mennie többet csomagolni, minden hétköznap reggel 8tól 3ig fog itt dolgozni. Egyelőre megtartja a másik munkahelyét is, így elég hosszú napjai lesznek, 45 óra munka egy héten.
Ismét bebizonyosodott h mennyire nehéz munkát találni, még ilyen egyszerübbet is. Anta hetek óta pályázott elég sok felé, de nem ez hozta meg az eredményét. A csomagolóból az egyik lengyel csaj megy haza és Antát beajánlotta az eddigi munkahelyére, így simán felvették, ha ő nem lett volna, valószínüleg még az álláshírdetést sem találtuk volna meg, ha egyáltalán meghírdették volna a pozíciót. Szóval továbbra is össze kell tartani mert így sokkal könnyebb. És minél több ismerőse van az embernek különböző területeken, annál könnyebben tud a munkában váltani. Ez nekem is nagyon fonos lehet később, ősztől irodai munkákra szeretnék majd pályázni.
Szombaton egyébként megyek haza 6 napra, Melcsivel megyünk le a Balatonra, Tihanyba. Szerintem akkorra tuti gyönyörű idő lesz és minimum 30 fok, már nagyon várom. így egy hét múlva biztosan nem frissitek, hanem csak egy hétre rá.
Üdv.:
Feri