2007. október 29., hétfő

Koltozes uj hazba

Ahogy terveztuk mult het vege fele le tudtuk foglalni leendo uj otthonunkat. Egy teljesen felujitott kozepes meretu ket szintes hazikot kell elkepzelni, ami nagyon szep allapotban van, talan meg tul jo is nekunk. Szoval egy vorosboros party-t nem biztos h nagyon kene eroltetni. A haz csupan par utcanyira talalhato jelenlegi lakasunktol, igy a kornyek abszolut a regi marad, amit azt hiszem nem banunk. Ami viszont kifejezetten nagy orom, h a hazat maganszemelytol bereljuk es nem ugynosegtol. Igy mindig jobban jar az ember. Szamokra lebontva 750 font a havi berlet, kb 100-120 font lesz allitolag a havi rezsi es kb 30-40 font az ado. Szoval szemelyekre lebontva kb 180 fonttal lehet majd kalkulalni. a regi alberletunk 150 font volt fejenkent Bokaval, igy ha azt nezem h csak a mienk a haz, jobb allapotu es sajat szoba is jut, szoval igy mindenkeppen megeri a tobblet 30 fontot havonta.
Feykepek meg nem keszultek, mivel vasarnap koltozunk, jovo heten viszont ha nem vacakol a rendszer mar kepeket is tudok mutatni. A mult heten ez volt az egyetlen emlitesre melto - de annal fontosabb - esemeny. Holnap sokunknak szabadnapja lesz, igy valoszinuleg elmegyunk a jatekterembe ahol dolgozunk es kiprobaljuk a gepeket. Barmelyiket ingyen hasznalhatjuk, sot a bowlingot is jelkepes osszegert megkapjuk, igy le kell csapni a lehetosegre. Eddig ezt meg nem tettem, mivel egyedul nem olyan nagy kaland mint tobben egyutt. Megprobaltam megbeszelni, h en az ingyen jatekok helyett inkabb ingyen kajat kernek a barbol, de sajnos nem dijaztak nagyon az otletet. Mint ahogy azt sem, h a taxiutalvanyok helyett benzinutalvanyt kapjak..
Szoval a holnapi nap - remelhetoleg - csak a szorakozasrol fog szolni. Mar varom, annal is inkabb mert ritka az a nap h nem megyek egyik helyre sem dolgozni. Igyekszem majd minel tobb kepet csinalni, bar ez a jatekteremben tilos. Na majd valahogy csak sikerul..
Jelentkezem jovo heten!
Udvozlet:
Feri